Lezing Kernvisiemethode – 9 maart 2016.

RODEN – Lian de Jonge geeft woensdag 9 maart een lezing in haar praktijk voor kindercoaching ‘Bij Lian’.

“Ik richt me in mijn praktijk voornamelijk op basisschoolleerlingen die worstelen met spelling, taal, begrijpend lezen, rekenen, automatiseren. Bij deze kinderen is vaak dyslexie gediagnosticeerd en deze kinderen hebben vaak een andere leerstijl. Door juist gebruik te maken van deze leerstijl – hun visuele kracht – kunnen zij de leerstof op een andere manier opnemen en opslaan in hun lange termijn geheugen waardoor je direct resultaat ziet”, aldus Lian.

Ze gebruikt hierbij de Kernvisiemethode. “Het zelfvertrouwen gaat omhoog en kinderen ervaren ‘ik kan het wel’. Ik zet een kind weer in zijn/haar kracht.” Meer info: www.bijlian.nl of www.kernvisiemethode.nl

De lezing aan de Kanaalstraat 60 d (Fitnesscentrum Roden) begint om 9:30 uur, entree 7,50 euro. Aanmelden: lian@bijlian.nl

Dit artikel heeft in het Roderjournaal van 10 februari 2016 gestaan. Klik hier voor het artikel.