Een nieuwe stap! Praktijk aan huis per mei 2018.

Geplaatst

Ik ben erg blij en erg trots dat het gelukt is om uiteindelijk mijn praktijk aan huis te hebben. We wonen inmiddels een maand in ons nieuwe huis waar ik de praktijk aan huis heb. Het is ruim ,licht, het heeft mooie kleuren en is vriendelijk ingericht. Met veel plezier en enthousiasme ga ik op deze prachtige locatie graag weer verder met het coachen van kinderen. Welkom!

Daarnaast ben ik druk bezig met het opzetten van gastouderopvang. De precieze datum van ingang is nog niet te zeggen, maar zodra ook dit duidelijk is, zal ik het kenbaar maken en komt er meer informatie op mijn site.

Tot slot kan ik nog vermelden dat ik afgelopen vrijdag 3 mei j.l. mijn certificaat docent babymassage in ontvangst heb mogen nemen. Het is de bedoeling dat ik tijdens de opvang eventuele kleine massages kan uitvoeren bij bijvoorbeeld het verzorgen/verschonen van de kleine kinderen(bijvoorbeeld hand en/of voetmassage, buikje, ruggetje) maar ook dat ik workshops babymassage ga geven. Dit kan in een klein groepsverband of individueel.

Kijk voor meer informatie op mijn site!