Open Huis 14 juli 2018.

Zaterdag 14 juli j.l. was het eindelijk zover…..vol trots en met erg veel blijdschap was het moment gekomen om mijn nieuwe praktijk officieel te openen en te laten zien!

Van 11.00 – 16.00  kon iedereen langskomen, kennis maken, de praktijk bekijken, informatie vragen of gewoon het feest mee te vieren. Het was een prachtige dag; de zon scheen volop, de vlag hing uit, ballonnen wapperden, tafels met glaasjes gevuld…..alles klaar voor de opening!

Om 11.30 was de officiële openingshandeling; met een korte, bondige speech, het doorknippen van het lint en het uit strooien van de confetti, was de opening een feit en kon daarna het glas geheven worden en een toast uitgebracht worden!

De hele dag is het druk geweest….ik ben verwend met veel cadeaus…veel bloemen….veel kaartjes….vele flessen wijn ….veel lieve woorden. Ik kan terug kijken op een prachtige dag!

Klik hier om de foto’s te bekijken van het open huis.