Jaarbeurs Roden 24 september 2019.

De Rodermarkt is in Roden een begrip! Ook is er altijd een Jaarbeurs van Roden waar vele standhouders hun producten aanbieden.

DIT JAAR STA IK OOK OP DE BEURS!!! En wel op dinsdag 24 september van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Graag verwelkom ik u in mijn stand om uitleg te geven over mijn 3 dienstverleningen, te weten; dyslexiecoach en andere leerproblemen, gastouderopvang; van 0 tot 4 jaar liefdevolle opvang en als laatste, de babymassage.

Ik kan uitgebreid ingaan op uw vragen, welke mogelijkheden er zijn en we kunnen eventueel een intake gesprek inplannen. De mogelijkheden gelden op het gebied van de leerproblemen;bijvoorbeeld welke hulpvraag heeft uw kind, kan ik vergoede zorg aanvragen, wanneer kan de coaching plaatsvinden, de gastouderopvang; hoe/wat/wanneer en welke mogelijkheden er zijn voor babymassage en het belang van babymassage.

Graag nodig ik u uit voor een bezoek in mijn stand! Tot dan!