Gastouderopvang

Gastouderopvang. Een liefdevolle opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
Per 1 juli 2018 sta ik geregistreerd in het LRK en kan ik starten met mijn gastouderopvang in mijn mooie, nieuwe praktijk aan huis. Ik ben erg blij en trots dat ik mijn wens nu heb kunnen realiseren in de combinatie van coaching en opvang! Enthousiast, gedreven, gepassioneerd en bekwaam zijn de woorden die voor mij van toepassing zijn tijdens het uitoefenen van mijn werkzaamheden in mijn praktijk. Vooralsnog start ik met gastouderopvang op de donderdag en vrijdag. Afhankelijk van de groei is het  mijn bedoeling deze dagen zo snel mogelijk te kunnen uitbreiden.Mijn uurtarief is € 7,50.
Ik ben aangesloten bij 4 Kids. Dit is een professioneel en landelijk werkend gastouderbureau. Zie ook  www.4kids.nl
Als u uw kindje aan de zorg van mij toevertrouwt, zal er eerst een bemiddelings-/ intakegesprek plaats vinden. Hierin bespreken we welke dagdelen u wenst, wat de speciale wensen/behoeften zijn van u of uw kindje en eventueel de eerste afspraak. De tijden van opvang geeft u zelf aan. Hierin ben ik flexibel.
Ik zal zorgen dat uw kindje zich zo snel mogelijk veilig en vertrouwd voelt bij mij zodat we er een heerlijk tijd van kunnen maken.
Ik kijk uit naar uw reactie!